Україна переможе 🇺🇦
Вы должны войти, чтобы создавать сообщения и темы.

Як перетворити свою непорядність на «святу незалежність»?

Театр абсурду:
Світ заполонили «сильні жінки», які на кожному кроці кричать, як чоловіки заважають їм дихати. Але якщо зняти цей фільтр, за лаштунками часто ховається не сила, а дешева спроба врятувати обличчя після власного провалу.

1. Ребрендинг ганьби
Коли чоловік нарешті збирає речі, бо більше не може терпіти зради, маніпуляції та емоційне обслуговування її его, у неї вмикається режим «режисера». Вона ніколи не скаже: «Він пішов, бо я не знала меж у своїй підлості». Вона скаже: «Я його переросла, він просто тягнув мене вниз». Це ідеальний спосіб зробити з себе жертву або героїню там, де насправді була просто зрада.

2. Самоствердження через знецінення
Найгучніше про непотрібність чоловіків кричать ті, кого колись викинули за борт за непридатність до стосунків. Щоб не визнавати власну поразку, вони починають «хрестовий похід» проти всього чоловічого роду. Це не вибір бути самою — це вимушена ізоляція, яку намагаються продати як елітну самодостатність.

3. Маніпуляція як стиль життя
Для таких жінок стосунки — це ресурс. А коли ресурс вичерпано або він став «незручним» через її ж походеньки наліво, найкращий захист — це напад. «Це не я зраджувала, це він не давав мені достатньо уваги / грошей / космосу». Вони використовують феміністичні гасла як щит, щоб прикрити свою банальну непорядність.

4. Вигадана свобода
Весь цей пафос про «щасливу самотність» розсипається, щойно з’являється нова жертва, готова слухати казки про «колишнього-аб’юзера». Насправді така жінка не може без чоловіка, їй просто життєво необхідно, щоб він був поруч як фон для її величі... поки вона знову не почне шукати розваг на стороні.

Годі брехати собі в дзеркало. Горда самотність після того, як ти зруйнувала все своїми руками — це не перемога. Це просто самотність.

Ох, как удобно: если женщина не в отношениях — значит обязательно «провалилась», «манипулировала» и «непригодна». А если в отношениях — наверняка «сидит на ресурсе». Универсальная теория, объясняющая всё и сразу, особенно когда очень хочется не разбираться в людях, а раздать ярлыки.

Но спасибо, конечно, за инструкцию: теперь понятно, что любая женская самостоятельность — это просто плохо замаскированная трагедия. Пойду, пожалуй, пострадаю… где-нибудь без лишних наблюдателей 🙂

Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять
Отказаться